App-instellingen

Nuki » Help » Android-app » App-instellingen

Om de instellingen van de app te wijzigen, open je het menu van de Nuki-App (linksboven) en ga je vervolgens naar “App-instellingen”.

Hier kun je instellen of er een toon afgespeeld wordt en/of de telefoon trilt bij een succesvolle vergrendelingsactie en fouten.

Daarnaast kun je hier de foutherstelmodus in-/uitschakelen. In deze modus wordt een logboek over alle gebeurtenissen in de Nuki-app bijgehouden. Dit kan ons enorm helpen bij het oplossen van problemen als je ons een foutenlog stuurt. We zijn erg blij met je hulp om de Nuki-app nog beter te maken!