Gebruikers beheren

Nuki » Help » Android-app » Gebruikers beheren

Om gebruikers te beheren, tik je op het gewenste Smart Lock in de Nuki-app en open je de instellingen van het slot. Selecteer vervolgens “Gebruikers beheren”. Daarna zie je welke gebruikers al rechten hebben en kun je deze beheren. Je kunt ook nieuwe mensen uitnodigen om van je Smart Lock gebruik te maken. Als je een Nuki Bridge hebt, werkt dit zelfs op afstand.

Om snel nieuwe mensen uit te nodigen om van je Nuki gebruik te maken, kun je ook direct op “Persoon uitnodigen” in het menu (linksboven) klikken.

Meer informatie over het toevoegen van gebruikers vind je hier:
Smart Lock-gebruikers toevoegen