Android Bridge-app

1. Nuki  »
  2. Help  »
  3. Bridge  »
  4. Android Bridge-app

Als alternatief voor onze Nuki Bridge, kan je ook een ongebruikte Android smartphone transformeren in een Bridge om je Smart Lock op afstand te bedienen. De Android Bridge-app kan op eenzelfde manier als onze Nuki Bridge gekoppeld worden aan verschillende Smart Locks.

Download de Android Bridge-app van de Google Play Store, installeer deze op je telefoon en sluit je smartphone dan aan op je Smart Lock. Zorg er daarna voor dat je Android Bridge zich voortdurend binnen een bereik van ongeveer tien meter van je Smart Lock bevindt. Je Android Bridge heeft daarnaast een constante stroomvoorziening en internetverbinding nodig.

Vereisten voor de Android Bridge-app:

• Android 4.3 of hoger
  • Bluetooth 4.0
  • Permanente stroomvoorziening
  • Permanente internetverbinding (wifi of mobiele dataverbinding)

Zelfs als een Android-toestel aan de bovenstaande eisen voldoet, kunnen wij niet garanderen dat de Android Bridge-app probleemloos functioneert. Goedkope apparaten (zoals de Elephone Q) en ongeschikte Android-apparaten zoals Android TV-boxen of Android TV-sticks hebben vaak te kleine antennes en een onvolledig pakket aan Bluetooth-functies; daarom kunnen ze geen Bluetooth-verbinding met het Smart Lock tot stand brengen.

Meer informatie over de Android Bridge-app kun je hier vinden.

Contact us

Support Hotline

Helaas is onze support-hotline op dit moment niet beschikbaar. Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.