Eerste installatie van de Bridge

Nuki » Help » Bridge » Eerste installatie van de Bridge
bridge

1.Om je Nuki Bridge te gebruiken, stop je deze in een stopcontact, niet verder dan 5 meter van je Smart Lock verwijderd. Je Bridge gaat dan automatisch in de onderhoudsmodus en kan nu worden ingesteld met behulp van de Nuki-app.

2. Onder “Bridge beheren” in de Nuki-app kun je jouw Bridge vinden (in onderhoudsmodus) en vervolgens de instellingen van je wifi en de ontwikkelaarsmodus (API) voornemen.

Tip: om de API te gebruiken, dien je de ontwikkelaarsmodus te activeren.