Gebruikers beheren

1. Nuki  »
  2. Help  »
  3. Fob  »
  4. Gebruikers beheren

De rechten van de Nuki Fob kunnen worden beheerd in het gebruikersbeheer van de Nuki-app. Tik op het gewenste Smart Lock in de Nuki-app en open de instellingen van het slot. Selecteer vervolgens “Gebruikers beheren”. Nu zie je de gebruikers die al rechten hebben. Je kunt deze bewerken. Als je een Nuki Bridge hebt, werkt dit zelfs op afstand.

Nuki Fob v2
Fob 2e generatie
Nuki Fob v2
Fob 1e generatie

Een Nuki Fob van de 1e generatie kan slechts één vergrendelingsautorisatie hebben (voor maar één Smart Lock). Als je je Fob op een nieuw Smart Lock aansluit, kun je de Fob niet langer gebruiken om het vorige Smart Lock te vergrendelen; je Fob werkt alleen nog op het nieuwe Smart Lock.

De Nuki Fob van de 2e generatie kan op meerdere Smart Locks aangesloten worden (één Fob voor tot wel 100 Smart Locks). Als je de Fob op meer dan 100 Smart Locks aansluit, wordt altijd de oudste rechtentoewijzing overschreven.

Lees hier meer over hoe je de Nuki Fob kunt koppelen aan een Smart Lock: Fob instellen