Slotinstellingen

Nuki » Help » iOS-App » Slotinstellingen

Om de instellingen van je Smart Lock te beheren, tik je op het gewenste Smart Lock in de Nuki-app en open je de instellingen van het slot. Hier heb je vervolgens de volgende opties:

Optie: Uitleg:
Smart Lock beheren Basisinstellingen van het Smart Lock, die direct in het Smart Lock opgeslagen zijn.
– Naam Naam van het Smart Lock
– Locatie instellen De locatie van het Smart Lock is nodig om locatie-afhankelijke functies aan te bieden.
– Deursluiting kiezen Type deurklink: hendel of knop/bar. Het Nuki Smart Lock kan de dagschoot intrekken. Het slot is dus zowel voor deuren met een hendel alsook voor deuren met een knop of stang aan de buitenkant geschikt. Als je een deurknop of stang/bar hebt aan de buitenkant van je deur en Nuki de dagschoot dient te ontgrendelen, selecteer je de optie “Knop of bar”.
– Duur van het ontgrendelen van de dagschoot Als je als type deurkruk “Knop of bar” gekozen hebt, kun je hier aangeven hoe lang het Nuki Smart Lock de dagschoot ontgrendelt als de deur geopend wordt.
– Rotatie vergrendelen Geef hier aan of het Nuki Smart Lock je deurslot 1x of 2x (of nog vaker) omdraait.
– Lock ‘n’ Go-duur Met Lock ‘n’ Go wordt de deur ontgrendeld en na bepaalde tijd weer automatische vergrendeld.
– Energiebesparende modus Met behulp van de energiebesparende modus kun je het communicatie-interval tussen het Nuki Smart Lock en de Nuki-app vastleggen. Hoe langer het Bluetooth-scaninterval duurt, hoe minder stroom wordt verbruikt.
– Type batterij Het Nuki Smart Lock probeert automatisch te herkennen of er alkalinebatterijen of oplaadbare batterijen gebruikt worden. Zo worden ook de grenswaarden voor de batterijmelding geoptimaliseerd. Je kunt het type batterij ook handmatig instellen. Meer informatie over batterijen vind je hier.
– Vergrendelingen toestaan Vergrendelingshandelingen toestaan door op de knop op het Smart Lock te drukken. Als deze optie uitgeschakeld is, gebeurt er niets wanneer je op de knop op het Smart Lock drukt.
– Bluetooth Pairing Hiermee kun je toestaan dat apparaten direct ter plaatse via Bluetooth met het Smart Lock gekoppeld kunnen worden. Als deze optie uitgeschakeld is, kunnen extra gebruikers enkel worden toegevoegd met behulp van een uitnodigingscode. Details kun je hier vinden.
– Smart Lock opnieuw kalibreren Het Nuki Smart Lock kalibreert zichzelf tijdens de initiële installatie en past zichzelf aan je deur aan. Je kunt de kalibratie achteraf opnieuw uitvoeren. Details kun je hier vinden.
– PIN veranderen Leg een pincode vast zodat uitgenodigde personen je Nuki niet kunnen verwijderen, of zodat ze geen verdere personen uit kunnen nodigen.
– Tijdzone veranderen Stel de tijdzone van je Smart Lock in.
– Automatische verandering van de tijd Automatische aanpassing aan zomer- en wintertijd.
– LED-helderheid Pas de helderheid van de ledlampjes op het Smart Lock aan.
– LED-signaal op het Smart Lock Wanneer het Smart Lock ontgrendeld is, knippert het bovenste deel van het cirkeltje van lampjes op het Smart Lock 1x per 1,5 seconde.
– Naar fabrieksinstellingen terugzetten Reset je Smart Lock naar de fabrieksinstellingen. Alle gegevens zullen onherstelbaar worden gewist.
Gebruikers beheren De toegangsrechten van het Smart Lock beheren. Hier kun je mensen uitnodigen om van je Smart Lock gebruik te maken, of de rechten van bestaande gebruikers inzien en bewerken.
Vergrendelingslog /strong> Hier kan je het vergrendelingslog voor het Smart Lock inzien. De laatste actie staat helemaal bovenaan in de lijst.
Naam tonen e naam van het Smart Lock die in de Nuki-app weergegeven wordt. Alleen jij kan de door jouw gekozen naam zien. Deze naam kan afwijken van de naam van het Smart Lock in de beheermodule.
Favorieten Stel een Smart Lock in als favoriet, om deze ook in het scherm favorieten te laten zien.
Auto Unlock Als je Auto Unlock activeert, ontgrendelt Nuki automatisch je deur wanneer je in de buurt van het Smart Lock bent. Meer details kun je hier vinden.
Actie voor …
– Auto Unlock
Kies of je de deur gewoon wil ontgrendelen wanneer Auto Unlock actief is, of dat je de deur wil ontgrendelen met behulp van de Lock ‘n’ Go-functie, zodat de deur na 20 seconden weer wordt vergrendeld.
Actie voor …
– Veeg naar links
– Veeg naar rechts
Gebruik veegbewegingen naar links of rechts om je deur snel te ver- en ontgrendelen. De standaardinstelling voor veegbewegingen is “intelligent”. Dit houdt in dat je Smart Lock de deur ontgrendelt wanneer deze vergrendeld is en de deur vergrendelt wanneer deze ontgrendeld is.
Smart Lock verwijderen Het Smart Lock wordt uit de Nuki-app verwijderd.