Vergrendelen met de Lock Screen-widgets of de 3D Touch-shortcut

Nuki » Help » iOS-App » Vergrendelen met de Lock Screen-widgets of de 3D Touch-shortcut

De Nuki Lock Screens-widgets en de 3D Touch-shortcut bieden nog snellere toegang tot je Smart Locks.

Nuki Actions-widget
Met de Nuki Actions-widget kun je alle vergrendelingsacties van je Smart Locks direct en bliksemsnel uitvoeren. De widget geeft maximaal drie Smart Locks weer; houd er rekening mee dat alleen Smart Locks die je als favoriet hebt gemarkeerd in de Nuki-app ook in de Nuki-widgets getoond worden.

Nuki Locks-widget
De Nuki Locks-widget biedt een compact overzicht van maximaal vier favoriete Smart Locks naast elkaar. Om toegang te krijgen tot je Smart Lock tik je eenvoudigweg op het Smart Lock in de widget om deze in de Nuki-app te openen.

3D Touch-shortcut
Houd het Nuki App-symbool in het vergrendelscherm ingedrukt om de actiebalk van een Smart Lock dat je als favoriet gemarkeerd hebt in de Nuki-app op te roepen. Nu heb je snel toegang tot alle vergrendelingsacties van je Smart Lock.

Smart Locks als favoriet markeren en de volgorde veranderen
Alleen Smart Locks die je als favoriet hebt gemarkeerd in de Nuki-app worden ook in de Nuki-widgets getoond. Om een Smart Lock als favoriet te markeren, tik je op het gewenste Smart Lock in de Nuki-app en open je de instellingen van het slot. Hier heb je de mogelijkheid om je Smart Lock als favoriet te markeren.

Om de volgorde van je favoriete Smart Locks te wijzigen, open je het menu van de Nuki-app (linksboven) en ga je vervolgens naar “Favorieten”. Houd dan een Smart Lock ingedrukt om het te verplaatsen via Drag & Drop. Het bovenste Smart Lock wordt als eerste weergegeven in de Nuki-widgets.

Let op: je hebt iOS 10.2.1 (of hoger) nodig om widgets te kunnen gebruiken.

Lees hier meer over hoe je widgets op je iPhone, iPad en iPod Touch kunt gebruiken.