Het Keypad instellen

1. Nuki  »
  2. Help  »
  3. Keypad  »
  4. Het Keypad instellen

De Nuki-app wordt gebruikt om het Nuki Keypad in te stellen en te beheren. Open hiervoor de Nuki-app en kies in het menu “Keypad beheren”. Volg de instructies in de Nuki-app om het Keypad in te stellen, instellingen te wijzigen of een Smart Lock met het Keypad te koppelen.

Het ontwerp van het Nuki Keypad is zo uitgedacht dat het compatibel is met het volledige Nuki-productassortiment. Je kunt je Keypad met het Smart Lock gebruiken. De apparaten communiceren met elkaar via Bluetooth, waardoor het Keypad ook offline kan worden gebruikt (zonder internetverbinding en Nuki Bridge). Een Keypad kan slechts met één Smart Lock gekoppeld worden. Je hebt dus meerdere Keypads nodig om meerdere Smart Locks te bedienen.

Wanneer je het Nuki Keypad voor de eerste keer instelt, geef je een 6-cijferige beveiligingscode op. Hiermee bescherm je het Keypad tegen toegang door onbevoegden. De beveiligingscode moet dan iedere keer ingevoerd worden als je Keypad-instellingen wilt wijzigen of een ander Smart Lock wilt koppelen.

Na het instellen van je Keypad kun je via het Smart Lock-gebruikersbeheer in de Nuki-app tot wel 100 individuele toegangscodes toewijzen. Met de Nuki Bridge werkt dit zelfs op afstand. Je bepaalt zelf welke gebruiker welke rechten ontvangt. Dankzij het vergrendelingslog in de Nuki-app kun je altijd bijhouden wie je huis binnenkomt en wanneer.