Montagehandleiding

Nuki » Help » Keypad » Montagehandleiding

Het Nuki Keypad wordt aan de buitenkant van je voordeur gemonteerd; je kan het aan het deurkozijn kleven of in de huismuur schroeven. Iedereen kan binnen enkele minuten het Keypad instellen en gebruiken. Je hoeft geen draden of kabels aan te sluiten, omdat het Keypad op twee knoopcellen werkt. Het Keypad moet zich binnen het Bluetooth-bereik van het Smart Lock bevinden.

Het Keypad kan met elk Nuki Smart Lock gebruikt worden. De Nuki-app wordt gebruikt om het Keypad te beheren.

Het Keypad aan het deurkozijn kleven
1) Reinig het deurkozijn om het vetvrij en schoon te maken.
2) Verwijder de kleeffolie aan de achterkant van het Keypad.
3) Bevestig het Keypad aan het deurkozijn, in de gewenste positie.
4) Open de Nuki-app op je smartphone en stel je Nuki Keypad in. Open hiervoor het menu van de Nuki-app en kies “Keypad beheren”.

Het Keypad in de wand schroeven
1) Open de behuizing van het Nuki-Keypad door te drukken op de onderkant van het Keypad en het vervolgens van de achterplaat af te trekken.
2) Gebruik het meegeleverde montagemateriaal om de achterplaat van het Nuki Keypad aan de huismuur te monteren. Schroef hierbij eenvoudigweg door de siliconen afdekkingen bij de twee gaten heen; deze dichten het Keypad af zodat er geen water in de behuizing kan binnendringen.
3) Bevestig vervolgens de behuizing van het Keypad aan de achterplaat, zodat de buitenste siliconen laag alle randen goed afdicht.
4) Open de Nuki-app op je smartphone en stel je Nuki Keypad in. Open hiervoor het menu van de Nuki-app en kies “Keypad beheren”.