Nuki Web-activering

1. Nuki  »
  2. Help  »
  3. Nuki Web  »
  4. Nuki Web-activering

Om Nuki Web voor je Smart Lock te activeren, heb je een van de volgende Nuki-appversies nodig:
– iOS 0.4.18 (of hoger)
– Android 0.4.21 (of hoger)
Zorg er daarnaast voor dat je Smart Lock (versie 1.x) de nieuwste software heeft. Tik op het gewenste Smart Lock in de Nuki-app en open de instellingen van het slot. Selecteer vervolgens “Smart Lock beheren” en controleer onder “Update van firmware” of je Smart Lock de nieuwste softwareversie heeft.

Wat is Nuki Web (IFTTT)

Met Nuki Web kun je jouw Smart Lock snel, eenvoudig en overzichtelijk beheren en bedienen vanaf je computer.
Daarnaast kunt je Nuki Web gebruiken om je Smart Lock te integreren in IFTTT en daarmee ook in talloze Smart Home-toepassingen.

Om Nuki Web te activeren heb je een Bridge nodig.

Nuki Web-activering via de Nuki-app

Om het Nuki Web-platform te gebruiken, moet je de Nuki smartphone-app gebruiken om Nuki Web te activeren. Tik op het gewenste Smart Lock in de Nuki-app en open de instellingen van het slot. Selecteer vervolgens “Smart Lock beheren”. Hier kun je vervolgens je Smart Lock activeren onder “Nuki Web activeren (IFTTT)”. Volg hiervoor de instructies in de Nuki-app.

Als je Nuki Web wil gebruiken om meerdere Smart Locks te beheren, dien je om veiligheidsredenen elk Smart Lock afzonderlijk te activeren om ze in je Nuki Web-account beschikbaar te maken.

Contact us

Support Hotline

Helaas is onze support-hotline op dit moment niet beschikbaar. Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.