Smart Lock aan Nuki Web toevoegen

1. Nuki  »
  2. Help  »
  3. Nuki Web  »
  4. Smart Lock aan Nuki Web toevoegen

Met de Nuki smartphone-app kun je een nieuw Smart Lock activeren voor je Nuki Web-account. Om een Smart Lock voor Nuki Web te activeren, tik je op het gewenste Smart Lock in de Nuki-app en open je de instellingen van het slot. Selecteer vervolgens “Smart Lock beheren” en “Nuki Web activeren”. Volg hiervoor de instructies in de Nuki-app.

Let op: je hebt een Bridge nodig om Nuki Web te activeren.

Als je Nuki Web wil gebruiken om meerdere Smart Locks te beheren, dien je om veiligheidsredenen elk Smart Lock afzonderlijk te activeren om ze in je Nuki Web-account beschikbaar te maken.