1. Nuki  »
  2. Help  »
  3. Smart Lock  »
  4. Deurgreep: hendel of knop

Het Nuki Smart Lock kan de dagschoot intrekken en is dus zowel voor deuren met een hendel alsook voor deuren met een knop of stang aan de buitenkant geschikt. In de Nuki-app kun je instellen of je het slot tijdens het ontgrendelen enkel wil ontgrendelen, of daarnaast ook de dagschoot wil intrekken om de deur te openen.

Selecteer, tijdens de eerste installatie van het Smart Lock, om welk type deurklink het gaat. Om achteraf de instelling van de deurklink te wijzigen, tik je in de Nuki-app op het gewenste Smart Lock en open je de instellingen van het slot. Selecteer vervolgens “Smart Lock beheren”. Hier kun je de instelling wijzigen onder de optie “Deursluiting kiezen”.