Auto Lock – je deurslot automatisch vergrendelen

1. Nuki  »
  2. Help  »
  3. Smart Lock  »
  4. Auto Lock – je deurslot automatisch vergrendelen

De Auto Lock-functie vergrendelt automatisch je deur nadat deze een bepaalde tijd lang ontgrendeld geweest is.

Om de Auto Lock-functie te gebruiken heb je de Nuki-app versie 1.12.0 (of hoger) en de Smart Lock firmware versie 1.6.2 (of hoger) nodig.

Om Auto Lock te activeren, tik je op het gewenste Smart Lock in de Nuki-app en open je de instellingen van het slot. Selecteer vervolgens “Smart Lock beheren”. Nu kun je de Auto Lock-functie instellen, evenals de gewenste tijdsduur waarna het Nuki Smart Lock de deur moet vergrendelen (30 sec. – 30 min.).

Elke keer dat de deur automatisch vergrendeld wordt met behulp van de Auto Lock-functie wordt dit geregistreerd in het vergrendelingslog.