Een nieuwe smartphone gebruiken

1. Nuki  »
  2. Help  »
  3. Smart Lock  »
  4. Een nieuwe smartphone gebruiken

Wanneer je een nieuwe smartphone gebruikt, hoef je slechts nieuwe rechten voor je telefoon aan te maken – alsof je een nieuwe gebruiker bent. Je kunt de rechten van de oude smartphone verwijderen.

Meer informatie over het toevoegen en beheren van gebruikers.

Alle Smart Lock-instellingen in het beheercentrum, alsook de gebruikersinstellingen en het logboek, blijven onveranderd. Deze staan op het Smart Lock opgeslagen, niet op de smartphone. Deze informatie gaat dus niet verloren als je een nieuwe smartphone wil gebruiken.

Tags: gebruik nieuwe mobiele telefoon, gebruik nieuwe smartphone