Smart Action Center

Nuki » Help » Smart Lock » Smart Action Center

De Nuki-app versie 1.5.0 bevat voor het eerst het gloednieuwe Smart Action Center. Het bevat een verbeterde Auto Unlock-functie, evenals nieuwe Smart Notifications en Smart Warnings.

• De Auto Unlock-functie opent automatisch je deur wanneer je in de buurt van je Smart Lock komt. Lees hier meer over hoe Auto Unlock precies werkt.
  • De Smart Notifications sturen een pushbericht naar je telefoon wanneer je in de buurt van het Smart Lock komt. Met een actieknop kun je de deur nu in een handomdraai ontgrendelen, zonder de Nuki-app te openen.
  • Smart Warnings geven een waarschuwing wanneer je weggaat van het Smart Lock maar de deur nog steeds ontgrendeld is. Dan kun je de deur direct alsnog vergrendelen met de vergrendelknop.
Smart Action Center

Deze innovaties zorgen voor optimale transparantie en comfort. Het maakt niet uit of je de Auto Unlock-functie hebt geactiveerd, de pushberichten die je ontvangt wanneer je het Smart Lock nadert en verlaat bieden een actiemogelijkheid om de deur snel te ontgrendelen of vergrendelen. Je hoeft enkel te tikken op de gewenste vergrendelingsactie in het pushbericht – zonder de Nuki-app te openen. Dit is ook erg handig met een smartwatch. Je smartphone kun in je zak of tas laten en de Nuki-app hoeft ook niet op het horloge geopend te worden.

Opmerking: Smart Notifications en Smart Warnings werken alleen indien je jouw locatie deelt met de Nuki-app en (push)berichten toestaat.

Smart Actions (en vooral Auto Unlock) beter laten werken

• Met ingeschakelde wifi werken Smart Actions beter omdat de locatie van je smartphone gemakkelijker te bepalen is.
  • Vanwege de energiebesparende instellingen van je telefoon moet je misschien een paar seconden buiten voor je deur wachten totdat de deur automatisch ontgrendeld wordt. Dit kan je verhelpen door je smartphone uit de standby-modus te halen. Druk op de home- of de aan/uit-knop van je smartphone als je bijna bij de deur bent – zo werkt Nuki Auto Unlock nog sneller.
  • Op Android-apparaten helpt het om de batterijbesparingsinstellingen voor de Nuki-app te deactiveren, zo kan de Nuki-app zonder vertraging de locatiegegevens die nodig zijn voor Smart Actions bij het besturingssysteem opvragen.
  • De Auto Unlock-expertinstellingen kan je gebruiken om de Nuki-instellingen voor automatische vergrendeling aan je eigen wensen aan te passen.
  • Het Auto Unlock-informatiescherm bevat een kaart waarop je de huidige Auto Unlock-status kunt volgen.

Lees hier meer over Auto Unlock en hoe het werkt: