Auto Unlock optimaliseren

Nuki » Help » Smart Lock » Auto Unlock optimaliseren

Met de Auto Unlock-functie ontgrendelt je Smart Lock automatisch je deur zodra je thuiskomt.

Smart Actions (en vooral Auto Unlock) beter laten werken

• Met ingeschakelde wifi werken Smart Actions beter omdat de locatie van je smartphone gemakkelijker te bepalen is.
  • Vanwege de energiebesparende instellingen van je telefoon moet je misschien een paar seconden buiten voor je deur wachten totdat de deur automatisch ontgrendeld wordt. Dit kan je verhelpen door je smartphone uit de standby-modus te halen. Druk op de home- of de aan/uit-knop van je smartphone als je bijna bij de deur bent – zo werkt Nuki Auto Unlock nog sneller.
  • Op Android-apparaten helpt het om de batterijbesparingsinstellingen voor de Nuki-app te deactiveren, zo kan de Nuki-app zonder vertraging de locatiegegevens die nodig zijn voor Smart Actions bij het besturingssysteem opvragen.
  • De Auto Unlock-expertinstellingen kan je gebruiken om de Nuki-instellingen voor automatische vergrendeling aan je eigen wensen aan te passen.
  • Het Auto Unlock-informatiescherm bevat een kaart waarop je de huidige Auto Unlock-status kunt volgen.

Lees hier meer algemene informatie over Smart Actions:
Smart Action Center