PIN vergeten

1. Nuki  »
  2. Help  »
  3. Smart Lock  »
  4. PIN vergeten

Je kunt een viercijferige pincode instellen om je Nuki Smart Lock (de beheer-, registratie- en gebruikersbeheerfuncties) te beschermen tegen toegang door onbevoegden. Tik op het gewenste Smart Lock in de Nuki-app en open de instellingen van het slot om een PIN in te stellen. Selecteer vervolgens “Smart Lock beheren”. Hier kun je de PIN instellen onder de optie “PIN veranderen”.

Iedere gebruiker die de pincode kent, kan nu wijzigingen aan het Smart Lock realiseren. Dit betekent dus dat er geen exclusieve beheerder is voor de Nuki-app, maar slechts twee soorten gebruikers. Gebruikers die de pincode hebben om de eerder genoemde functies te bekijken en gebruikers die geen toegang hebben tot de beheer-, registratie- en gebruikersbeheerfuncties omdat ze de pincode niet kennen.

PIN vergeten

Als je de pincode voor je Smart Lock bent vergeten en er geen andere gebruikers zijn die de pincode kennen, dien je het Smart Lock naar de fabrieksinstellingen terug te zetten om weer toegang te krijgen tot functies die met een pincode beschermd worden.

Tags: PIN, pincode, Admin-PIN, Administrator, PIN verloren, PIN vergeten

Contact us

Support Hotline

Helaas is onze support-hotline op dit moment niet beschikbaar. Neem contact met ons op via ons contactformulier. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden.