Apple HomeKit

Nuki » Help » iOS-App » Apple HomeKit

Met de “HomeKit-Integration” kun je de nieuwe Nuki Smart Lock 2.0 eenvoudig integreren in je Smart Home. Je kunt je Nuki Smart Lock dan beheren via de Apple Home-app en Siri.

De HomeKit-code om je Nuki Smart Lock 2.0 te integreren vind je aan de onderkant van het Smart Lock, en in het boekje dat als bijsluiter bij het Smart Lock 2.0 geleverd wordt.

Nuki Smart Locks van de 1e generatie (voor herfst 2018) zijn niet compatibel met HomeKit.

Je kunt je HomeKit-code niet scannen?

Indien de app een foutmelding weergeeft wanneer je de HomeKit-code uit de verpakking van het Smart Lock 2.0 scant, kun je proberen de HomeKit-code aan de onderkant van je Smart Lock 2.0 te scannen; deze code werkt gegarandeerd.

Heb je de sticker met de HomeKit-code van de onderkant van je Smart Lock 2.0 verwijderd en heb je deze niet meer ergens anders beschikbaar? Neem dan contact op met Nuki Support via contact@nuki.io.

Stuur alsjeblieft meteen ook je Smart Lock-ID met het verzoek mee. Zo kan het Nuki-team je aanvraag snel verwerken. Je kunt je ID vinden door in de Nuki-app op het gewenste Smart Lock te tikken en de instellingen van het slot te openen. Selecteer vervolgens “Verbindingsstatus” en tik op het Smart Lock; nu zie je het Smart Lock-ID.